Zakelijk

Home / Zakelijk

ontwikkeling & renovatie
Onze ervaring beslaat niet alleen nieuw- en verbouw van woningen.
Bent u ontwikkelaar of vastgoedbeheerder? Ook in kleinschalige projectontwikkeling kunnen we een toegevoegde waarde betekenen voor u. Meedenken in verkaveling, rendement en het plaatsen van uw project in de markt doen we graag.
Als eigen ondernemer weet u dat uw winkelpand of bedrijfspand representatief moet zijn. Dat betekend dat er soms tijd is voor een update of gevelrenovatie. We vinden het leuk om samen met u na te denken over de renovatie van uw bedrijf- of winkelpand. Trouwens, we denken niet alleen mee, we vertalen uw plannen ook naar een concreet ontwerp.

bemiddeling & begeleiding
Bouwactiviteiten kent veel communicatie: vergunning, maar ook aanbesteding, overleg met aannemer, onderaannemer etc. Veel wat tijdens voorbereiding en bouwfase fout gaat is terug te herleiden op communicatie.
Wie kent niet de verhalen op verjaardagen van vastgelopen vergunning trajecten of conflicten tijdens de bouw?In (dreigende) conflictsituaties spelen we graag een bemiddelende rol.
In onze ervaring hebben we vaak te maken gehad met aannemer, maar ook met klant. We kennen of herkennen dus de situaties die zich kunnen voordoen. Het is een uitdaging om vastgelopen trajecten vlot te trekken naar tevredenheid van alle betrokkenen.
Zit u in zo’n situatie? Neem tijdig contact op, we begeleiden u graag.