Wat doen wij

Home / Wat doen wij

Advies & Ontwerp
Uw bouwplan uitwerken is niet alleen een kwestie van een tekening maken: het begint met veel vragen en dan pas adviseren.
Uw plannen bekijken we altijd met een frisse blik. We stellen kritische vragen, geven eigenwijs advies om uw plan naar een nog beter niveau te brengen. Het maken van schetsen met elkaar, aan tafel, zorgt voor een duidelijke visualisatie van uw bouwplannen.
Natuurlijk werken we deze schetsen ook uit in een bestektekening.

Uitwerking & vergunning
De uitwerking van uw bouwplan tot ontwerp doen we zelf. Maar mag uw bouwplan gebouwd worden? Dit toetsen we natuurlijk vooraf, maar overleg met de gemeente voor bijvoorbeeld welstand of bestemmingsplan doen we ook voor u.
En als de uitwerking voor de aanvraag omgevingsvergunning moet worden gedaan, ontzorgen we u daarin ook: constructeur en alle andere partijen regelen we voor u.
Wilt u voor uw bouwplannen prijzen opvragen bij aannemer of zzp-er? Naast een uitgewerkte tekening zorgen we ook voor een technische omschrijving zodat u appels met appels kunt vergelijken.
Nadat u vergunning hebt en de bouwer is geselecteerd, helpen we u graag met de bouwbegeleiding.

ontwikkeling & renovatie
Onze ervaring beslaat niet alleen nieuw- en verbouw van woningen.
Bent u ontwikkelaar of vastgoedbeheerder? Ook in kleinschalige projectontwikkeling kunnen we een toegevoegde waarde betekenen voor u. Meedenken in verkaveling, rendement en het plaatsen van uw project in de markt doen we graag.
Als eigen ondernemer weet u dat uw winkelpand of bedrijfspand representatief moet zijn. Dat betekend dat er soms tijd is voor een update of gevelrenovatie. We vinden het leuk om samen met u na te denken over de renovatie van uw bedrijf- of winkelpand. Trouwens, we denken niet alleen mee, we vertalen uw plannen ook naar een concreet ontwerp.

bemiddeling & begeleiding
Bouwactiviteiten kent veel communicatie: vergunning, maar ook aanbesteding, overleg met aannemer, onderaannemer etc. Veel wat tijdens voorbereiding en bouwfase fout gaat is terug te herleiden op communicatie.
Wie kent niet de verhalen op verjaardagen van vastgelopen vergunning trajecten of conflicten tijdens de bouw?In (dreigende) conflictsituaties spelen we graag een bemiddelende rol.
In onze ervaring hebben we vaak te maken gehad met aannemer, maar ook met klant. We kennen of herkennen dus de situaties die zich kunnen voordoen. Het is een uitdaging om vastgelopen trajecten vlot te trekken naar tevredenheid van alle betrokkenen.
Zit u in zo’n situatie? Neem tijdig contact op, we begeleiden u graag.